ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ : ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Μανταλούφας Μάρκος Τεχνικός Σύμβουλος Κολύμβησης  Κολυμβητική Ένωση Κοζάνη    ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ  Οι διακοπές όπως όλοι γνωρίζουμε,  είναι απαραίτητες για την σωματική και την ψυχική μας υγεία. Ανανεώνουν το ενδιαφέρον και την απόδοσή μας και στον αθλητισμό. Ειδικά τότε οι αθλητές μπορείτε να οργανώσετε σωστά και αποδοτικά τον πολύ… Περισσότερα“ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑΣ : ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ”

Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Αγωνιστικής ομάδας, για την περίοδο 2017 – 2018, με τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, που έγινε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Κ Ε Κοζάνης με προπονητή τον Δημήτρη Ξυνάδα, συμμετείχε με 7 αθλητές και… Περισσότερα“Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων”

Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑ !!!

Στην Κοζάνη βρέθηκε, τη Δευτέρα, ο γνωστός προπονητής Μάρκος Μανταλούφας. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της πρωταθλήτριας 2018, στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, Νίκης Βόλου, που διατηρεί οικογενειακή φιλία με μέλος της Διοίκησης, περιηγήθηκε στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις της πόλης (ΔΑΚ και Λιάπειο) και ακολούθησε συνάντηση με το ΔΣ. Από… Περισσότερα“Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΜΑΝΤΑΛΟΥΦΑ !!!”

Ενα χάλκινο μετάλλιο η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2018

Την συμμετοχή σε τέσσερις τελικούς, με συγκομιδή ένα χάλκινο μετάλλιο, πέτυχαν οι Παμπαίδες και οι Παγκορασίδες της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2018 που έγινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου από 12 έως 15 Ιουλίου 2018. Η ομάδα της Κ.Ε. Κοζάνης, με προπονητή τον Δημήτρη Ξυνάδα, συμμετείχε στους… Περισσότερα“Ενα χάλκινο μετάλλιο η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2018”

Η νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης 2018-2021

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης μετά τις εκλογές του συλλόγου που έγιναν την Τετάρτη 27-6-2018. Το νέο Δ.Σ. έχει έξι νέα πρόσωπα ενώ τρεις παρέμειναν από το απερχόμενο Δ.Σ. Μετά την κατανομή αξιωμάτων που έγινε στην πρώτη συνεδρίαση στις 2-7-2018 το νέο εννεαμελές… Περισσότερα“Η νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης 2018-2021”