Ευχαριστήρια Επιστολή

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Δημοτικό Κολυμβητήριο Κοζάνης Τ.Κ.: 50132,  Κοζάνη                                                                                                                                               ΚΟΖΑΝΗ,  16/06/2021   Προς:  Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης   Κοιν:  Τεχνικές Υπηρεσίες (κο Πεχλιβανίδη Μιχάλη)            … Περισσότερα“Ευχαριστήρια Επιστολή”

Ο Αρης Γρηγοριάδης με την Αγωνιστική της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης

Το Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει τον Άρη Γρηγοριάδη για την παρουσία του στο διήμερο προπόνησης της αγωνιστικής ομάδας την Παρασκευή και το Σάββατο 11-12/11/2016. Ηταν τιμή μας που φιλοξενήσαμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αρχιπροπονητή μας… Περισσότερα“Ο Αρης Γρηγοριάδης με την Αγωνιστική της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης”

Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης έναρξη σαιζόν 2016-17

Ξεκίνησε κανονικά η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κοζάνης καθώς και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων κολύμβησης και πόλο της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης για την νέα σαιζόν 2016-17. Η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης είναι ο μοναδικός σύλλογος κολύμβησης και πόλο στην πόλη της Κοζάνης και λειτουργεί τμήματα για όλες τις ηλικίες, από… Περισσότερα“Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης έναρξη σαιζόν 2016-17”

Εναρξη της Αγωνιστικής ομάδας της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης – Προπονητής ο Δημήτρης Ξυνάδας

Η Κολυμβητική Ενωση Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ξυνάδα που αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής της Αγωνιστικής Ομάδας για την νέα σαιζόν 2016-17. Ο Δημήτρης Ξυνάδας είναι 30 ετών και κατάγεται από την Κοζάνη όπου ξεκίνησε την κολύμβηση στον Ποσειδώνα Κοζάνης. Ο Δημήτρης Ξυνάδας εξελίχθηκε σ’ έναν… Περισσότερα“Εναρξη της Αγωνιστικής ομάδας της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης – Προπονητής ο Δημήτρης Ξυνάδας”